Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g11g24kcal1.1g4.4g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Salsa medium (Rainbow)7.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g1.5g2kcal0g0.1g0.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman8.8g18kcal1.9g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g123kcal9.6g10.6g4.6g2.2g
Valittu annoskoko46g62kcal4.8g5.3g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna23g31kcal2.4g2.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g133kcal10.4g11.5g5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225