Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)4.7g8.9kcal0.6g1.1g0.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g16g23kcal2.5g0.6g1.2g0g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore3.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g84kcal7.6g5.8g3g0.6g
Valittu annoskoko46g42kcal3.8g2.9g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal1.9g1.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g91kcal8.3g6.3g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676