Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 0.8g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hiiva, 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruispuurohiutale0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g100kcal6.2g6.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko46g50kcal3.1g3.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal1.6g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g109kcal6.8g7g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670