Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 10g20kcal1.9g0g1.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g5.9g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g2.3g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g76kcal4.6g4.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko46g38kcal2.3g2.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.2g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5g5g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367