Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)3.6g2kcal0.7g0.1g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.6g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g39kcal3g2.6g2.2g1g
Valittu annoskoko46g20kcal1.5g1.3g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.8g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3.3g2.8g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536