Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g16g36kcal3g0g2.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.7g27kcal1.1g0g2.5g0g
Herne kuivattu22g62kcal3.9g10.6g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g249kcal16g21.2g10.8g4.4g
Valittu annoskoko46g124kcal8g10.6g5.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna23g62kcal4g5.3g2.7g1.1g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23g11.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161