Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g252kcal5.2g35.6g9.4g1.8g
Valittu annoskoko46g126kcal2.6g17.8g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g63kcal1.3g8.9g2.4g0.5g
Arvot/100g100g274kcal5.7g38.7g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198