Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 22g31kcal3.8g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 6.8g2.9kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g86kcal7.8g1.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko46g43kcal3.9g0.9g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal2g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.5g2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282