Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g37kcal0.8g5.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko46g19kcal0.4g2.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.2g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g41kcal0.9g6.3g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644