Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g151g98kcal18g6.4g0.5g0g
Soijajauho rasvainen 27g124kcal9.1g6.2g6.2g3.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 15g49kcal4.4g1.1g3g4.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)15g39kcal2.5g5.2g0.9g4.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g102kcal4.1g1g8.8g1.9g
Leivinjauhe 7.6g13kcal0.4g2.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen19g136kcal0.2g0.2g15.1g0g
Oltermanni, perinteinen76g272kcal18.9g0g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2022kcal146.4g46.8g138.4g28.2g
Valittu annoskoko450g1011kcal73.2g23.4g69.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna225g506kcal36.6g11.7g34.6g7.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603