Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 220g755kcal22.4g154g2.6g7.7g
Voi 40g289kcal0.5g0.2g32.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Sokeri 34g137kcal0g33.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Hiiva 10g7.4kcal1.3g0.1g0g0.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 120g76kcal3.6g5.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2616kcal61.8g392.6g83.4g19g
Valittu annoskoko450g1308kcal30.9g196.3g41.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna225g654kcal15.5g98.2g20.9g4.8g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403