Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki281g158kcal23.9g14.1g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1039kcal79.4g103g33.4g2.4g
Valittu annoskoko450g520kcal39.7g51.5g16.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna225g260kcal19.9g25.8g8.4g0.6g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747