Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 14g11kcal1.8g0.2g0.1g1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)113g155kcal8.4g6g11.3g0g
Ruisjauho Pirkka225g686kcal21.8g137.3g4.5g33.8g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1744kcal67.6g287g34.6g69.6g
Valittu annoskoko450g872kcal33.8g143.5g17.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna225g436kcal16.9g71.8g8.7g17.4g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432