Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Soijakastike 41g25kcal2.1g3.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Fariinisokeri11g46kcal0g11.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g11g21kcal0g5.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g23g8.1kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Kuhafile, raaka301g216kcal48.7g0g2.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g936kcal103.2g49.2g35g2.8g
Valittu annoskoko450g468kcal51.6g24.6g17.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna225g234kcal25.8g12.3g8.8g0.7g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.5g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833