Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 150g168kcal31.7g0g4.5g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Peruna, uusi 75g58kcal1.3g12.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 75g30kcal0.4g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g605kcal69.4g43.6g9.8g8.2g
Valittu annoskoko450g303kcal34.7g21.8g4.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna225g151kcal17.4g10.9g2.5g2.1g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706