Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka150g252kcal30g0g15g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g75g41kcal2.3g4.8g1.5g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g38g98kcal5.6g0.1g8.2g0g
Tomaattimurska 188g55kcal1.1g9.9g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g892kcal78g29.6g50.2g7.2g
Valittu annoskoko450g446kcal39g14.8g25.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna225g223kcal19.5g7.4g12.6g1.8g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570