Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 127g37kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Kaali, valkokaali127g27kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g157kcal7g25.6g1.6g12g
Valittu annoskoko450g78kcal3.5g12.8g0.8g6g
Annoskoko puolitettuna225g39kcal1.8g6.4g0.4g3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612