Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)54g126kcal6.1g0.3g10.5g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 68g110kcal18.9g0g3.7g0g
Lihapullat saarioinen23g54kcal3.4g2.1g3.4g0.5g
Hapankaali 113g32kcal1.2g4.8g0.2g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Pekoni, paistettu 23g116kcal3.7g0g11.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g955kcal70.2g28.6g59g13.2g
Valittu annoskoko450g477kcal35.1g14.3g29.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna225g239kcal17.6g7.2g14.8g3.3g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351