Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali208g44kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g138kcal0.8g1.3g14.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g938kcal66.6g20.2g65.6g9.6g
Valittu annoskoko450g469kcal33.3g10.1g32.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna225g234kcal16.7g5.1g16.4g2.4g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398