Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g75g338kcal5.8g51g12g2.7g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)38g236kcal0g0g26.2g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g150g345kcal0.6g18g30g0.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g75g83kcal0.4g11.3g3.8g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)113g575kcal5.1g64.1g38.3g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g3152kcal23.8g288.8g220.6g22.6g
Valittu annoskoko450g1576kcal11.9g144.4g110.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna225g788kcal6g72.2g55.2g5.7g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496