Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali209g44kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g79g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)100g240kcal17.5g0g20g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit63g81kcal1.9g1.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g775kcal44.8g26.2g57.4g12.8g
Valittu annoskoko450g387kcal22.4g13.1g28.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna225g194kcal11.2g6.6g14.4g3.2g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996