Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g144g139kcal10.1g18.7g0.7g8.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)156g47kcal1.6g9.4g0.3g1.6g
Makaroni, pasta 47g153kcal4.8g31.1g0.5g1.6g
Pinaatti 16g2.1kcal0.3g0.1g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g881kcal35.2g126.6g20.8g26.6g
Valittu annoskoko450g441kcal17.6g63.3g10.4g13.3g
Annoskoko puolitettuna225g220kcal8.8g31.7g5.2g6.7g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284