Mustikkainen tuorepuuro

Lisää jäiset mustikat muiden aineksien joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella keskenään.

Tarjoa viileänä.

Huomaa, että vehnäleseitä tulee ohjeen mukaan 10 grammaa, joka vastaa puolta desiä.

Pargus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.9g0g0g
Vehnänalkio, 1 rkl20g64kcal5.8g6.6g1.6g2.8g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl200g120kcal7.6g10g5g0g
Mustikka, Pakkasmarja200g67kcal1g12.8g1.2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g732kcal30.6g114.6g15.6g18.8g
Valittu annoskoko450g366kcal15.3g57.3g7.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna225g183kcal7.7g28.7g3.9g4.7g
Arvot/100g100g81kcal3.4g12.7g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48261