Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Kurkku, tuore50g5kcal0.3g0.8g0g0.3g
Päärynä kuorittu 140g61kcal0.4g11.2g0.1g5.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g329kcal18.8g42.8g4.4g19.4g
Valittu annoskoko450g165kcal9.4g21.4g2.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna225g82kcal4.7g10.7g1.1g4.9g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714