Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 187g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Purjosipuli 24g5.6kcal0.4g0.6g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.2g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g372kcal26g10.8g21.8g9.8g
Valittu annoskoko450g186kcal13g5.4g10.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna225g93kcal6.5g2.7g5.5g2.5g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901