Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g1100g1045kcal220g0g17.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 300g38kcal3.4g2.9g0.6g3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 250g33kcal2.8g2.5g0.5g3g
Tomaatti 900g205kcal5g31.1g2.7g12.6g
Kurkku, tuore500g50kcal3g8.4g0.5g3.5g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g700g707kcal53.2g116.2g3.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g150g1350kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g7981kcal687g341.6g410.6g69.2g
Valittu annoskoko4500g3991kcal343.5g170.8g205.3g34.6g
Annoskoko puolitettuna2250g1995kcal171.8g85.4g102.7g17.3g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787