Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 1125g | 4050kcal | 146.3g | 742.5g | 41.6g | 67.5g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 1350g | 1643kcal | 286.9g | 0g | 54g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 450g | 495kcal | 81g | 9g | 13.5g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 450g | 50kcal | 5g | 4.5g | 0.9g | 4.5g | |
Sipuli (kuorittu) | 225g | 61kcal | 2.9g | 10.8g | 0.5g | 3.8g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 450g | 90kcal | 2.7g | 17.1g | 1.4g | 6.3g | |
Kurkku, tuore | 450g | 45kcal | 2.7g | 7.6g | 0.5g | 3.1g | |
Annoskoko tuplana | 9000g | 12867kcal | 1055g | 1583g | 224.8g | 170.4g | |
Valittu annoskoko | 4500g | 6433kcal | 527.5g | 791.5g | 112.4g | 85.2g | |
Annoskoko puolitettuna | 2250g | 3217kcal | 263.8g | 395.8g | 56.2g | 42.6g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |