Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1200g934kcal20.3g193.2g2.4g12g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g600g690kcal4.8g33.6g60g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1200g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Lohifilee 1500g2930kcal280.3g0g202.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g9731kcal632.4g568.8g537g79.2g
Valittu annoskoko4500g4865kcal316.2g284.4g268.5g39.6g
Annoskoko puolitettuna2250g2433kcal158.1g142.2g134.3g19.8g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908