Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)450g1665kcal135g0g121.5g0g
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu900g2700kcal36.9g36g270g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1350g1485kcal310.5g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g18451kcal1084g161.2g1475.2g45g
Valittu annoskoko4500g9226kcal542g80.6g737.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna2250g4613kcal271g40.3g368.8g11.3g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382