Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g2700g837kcal24.6g194.7g3.8g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1200g2742kcal228g0g204g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g300g780kcal90g6g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g8880kcal693g430.2g506.8g10.2g
Valittu annoskoko4500g4440kcal346.5g215.1g253.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna2250g2220kcal173.3g107.6g126.7g2.6g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353