Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1333g1498kcal281.7g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha porsaan 12%667g1413kcal120g0g80g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 500g1386kcal10g15g140g0g
Tomaattimurska, 1 prk667g179kcal4g35.3g1.3g9.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä167g517kcal18.3g0.2g46.7g0g
Juusto, mozzarella 167g434kcal31g0g33.8g0g
Soijakastike 50g30kcal2.6g4.7g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper667g2333kcal80g473.3g9.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g50g320kcal0.5g1.5g35.5g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g16918kcal1101.4g1079.2g840.6g25.4g
Valittu annoskoko4500g8459kcal550.7g539.6g420.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna2250g4230kcal275.4g269.8g210.2g6.4g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662