Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Kalaliemikuutio 40g122kcal4g13.6g5.6g0.4g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g500g1400kcal95g0g55g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g600g480kcal102g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g4925kcal428g217.8g134.8g33.2g
Valittu annoskoko4500g2463kcal214g108.9g67.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna2250g1231kcal107g54.5g33.7g8.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115