Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1802g2571kcal225.3g5.4g184.7g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g1202g3124kcal54.1g42.1g324.4g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g601g715kcal19.2g24.6g60.1g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g451g834kcal117.2g2.3g40.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g445g120kcal5.8g21.3g0.9g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g14728kcal843.2g191.4g1221.4g15.2g
Valittu annoskoko4500g7364kcal421.6g95.7g610.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna2250g3682kcal210.8g47.9g305.4g3.8g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870