Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 640g551kcal19.8g28.2g38.4g0g
Katkarapu, rainbow2880g2880kcal662.4g0g25.9g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9005g7443kcal1399.6g146.2g134.6g34g
Valittu annoskoko4502g3722kcal699.8g73.1g67.3g17g
Annoskoko puolitettuna2251g1861kcal349.9g36.6g33.7g8.5g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889