Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1863g5775kcal46.6g1397.1g9.3g139.7g
Maito, Kevyt1118g514kcal35.8g53.6g16.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g745g209kcal4.5g44.3g1.5g18.6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g93g450kcal22.8g31g26.8g26.5g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g559g419kcal27.9g67.1g2.8g391.2g
Voi 104g757kcal1.2g0.4g84.8g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9016g16246kcal277.6g3187g284g1152g
Valittu annoskoko4508g8123kcal138.8g1593.5g142g576g
Annoskoko puolitettuna2254g4062kcal69.4g796.8g71g288g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.3g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488