Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3391g816kcal61.4g74.6g10.2g78g
Sipuli 798g241kcal10g38.3g1.6g13.6g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26g1g3.4g
Oliiviöljy 80g706kcal0g0g79.8g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g80g247kcal6.8g46.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9016g4366kcal181.6g370.4g193.2g190g
Valittu annoskoko4508g2183kcal90.8g185.2g96.6g95g
Annoskoko puolitettuna2254g1092kcal45.4g92.6g48.3g47.5g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664