Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g100g139kcal19g0g7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g94g38kcal1.3g7.6g0.3g0g
Juokseva hunaja 250g1.9g6kcal0g1.5g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%79g224kcal24.4g0g13.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese125g46kcal1.5g9.7g0.1g0.9g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g25g86kcal3g16.8g0.2g1.9g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1177kcal99g73.4g51.4g6.4g
Valittu annoskoko452g588kcal49.5g36.7g25.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna226g294kcal24.8g18.4g12.9g1.6g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659