Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis60g67kcal13.2g0g1.8g0g
Herne kuivattu 75g227kcal13.4g36.3g0.7g8g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g626kcal54g74g8g16.6g
Valittu annoskoko451g313kcal27g37g4g8.3g
Annoskoko puolitettuna226g157kcal13.5g18.5g2g4.2g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110