Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Hirvikäristys94g140kcal18.7g0g5.6g0g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 38g39kcal1.3g6.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g494kcal43.4g42.2g12.4g5.6g
Valittu annoskoko452g247kcal21.7g21.1g6.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna226g124kcal10.9g10.6g3.1g1.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799