Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g145g188kcal23.1g0g10.7g0g
Maustekurkku66g11kcal0.5g2g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka44g4.4kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g22g3.1kcal0.3g0.3g0g0.3g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 83g248kcal1.2g5.3g25g0g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1069kcal64.4g20.4g81.8g5.2g
Valittu annoskoko452g535kcal32.2g10.2g40.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna226g267kcal16.1g5.1g20.5g1.3g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780