Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g349g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g26g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g417kcal7.8g36g27g12.8g
Valittu annoskoko452g208kcal3.9g18g13.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna226g104kcal2g9g6.8g3.2g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927