Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow79g79kcal18.1g0g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g55g153kcal10.4g0g12.1g0g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Sokeri5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g219g77kcal2.2g14.2g1.1g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g783kcal64.2g46.8g36.8g1.6g
Valittu annoskoko452g392kcal32.1g23.4g18.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna226g196kcal16.1g11.7g9.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752