Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g100g187kcal20g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Maizena maissitärkkelys5g18kcal0g4.4g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g79g260kcal12.6g48.9g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana903g1028kcal70.4g123.2g27.8g14g
Valittu annoskoko452g514kcal35.2g61.6g13.9g7g
Annoskoko puolitettuna226g257kcal17.6g30.8g7g3.5g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296