Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1255g1380kcal288.6g0g22.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore801g136kcal4.8g20g3.2g5.6g
Paprika punainen 494g145kcal4.6g22.2g2g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g467g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Sipuli (kuorittu)307g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g534g134kcal6.9g22.4g1.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli534g1869kcal58.7g395.1g6.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)13g35kcal0.3g1.2g3.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl27g20kcal1.1g2.1g0.8g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g80g721kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g9306kcal743.6g1011g241.8g63.8g
Valittu annoskoko4512g4653kcal371.8g505.5g120.9g31.9g
Annoskoko puolitettuna2256g2326kcal185.9g252.8g60.5g16g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832