Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 641g552kcal19.9g28.2g38.5g0g
Katkarapu, rainbow2886g2886kcal663.8g0g26g0g
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g7459kcal1402.6g146.4g135g34g
Valittu annoskoko4512g3730kcal701.3g73.2g67.5g17g
Annoskoko puolitettuna2256g1865kcal350.7g36.6g33.8g8.5g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889