Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä2683g9389kcal174.4g885.2g590.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl156g204kcal20.2g0.8g13.4g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g118g661kcal2.4g76.7g39g0.9g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1073g458kcal36.3g51.5g10.7g0g
Sokeri 134g544kcal0g134g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)349g663kcal1.4g160.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g23838kcal469.4g2617.2g1306.6g1.8g
Valittu annoskoko4512g11919kcal234.7g1308.6g653.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna2256g5959kcal117.4g654.3g326.7g0.5g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587