Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1440g292kcal8.6g54.7g4.3g20.2g
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 432g977kcal69.1g2.2g77.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g10071kcal815.4g129.6g705.4g40.4g
Valittu annoskoko4512g5036kcal407.7g64.8g352.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna2256g2518kcal203.9g32.4g176.4g10.1g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667