Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 801g901kcal169.3g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Porkkana 801g262kcal5g44.6g1.6g20.4g
Lanttu 481g139kcal4.8g22.1g1.4g8.7g
Kesäkurpitsa zucchini 481g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)641g192kcal6.4g25.6g2.6g1.3g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen24g43kcal7.9g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g3507kcal404.8g255.2g67g84g
Valittu annoskoko4512g1754kcal202.4g127.6g33.5g42g
Annoskoko puolitettuna2256g877kcal101.2g63.8g16.8g21g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280