Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2290g8014kcal274.8g1579.9g43.5g114.5g
Vesi, vesijohtovesi 1446g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g362g1193kcal57.8g19.9g97.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 96g191kcal1.3g1.7g19.3g4.2g
Kuivahiiva, annos 11g27g95kcal11.9g10.6g1.6g0g
Siirappi 36g109kcal0g26.8g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)121g868kcal0g0g96.4g0g
Auringonkukansiemen 121g716kcal27.7g15.2g59.7g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g22372kcal747g3308.2g636.2g251.8g
Valittu annoskoko4512g11186kcal373.5g1654.1g318.1g125.9g
Annoskoko puolitettuna2256g5593kcal186.8g827.1g159.1g63g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054