Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 336g67kcal2.3g10.1g0.3g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 640g0kcal0g0g0g0g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl32g80kcal3.8g0.5g7g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g1200g600kcal18g87.6g15.6g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g640g166kcal7.7g25g1.3g12.2g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g6519kcal508.6g337.4g327.2g55g
Valittu annoskoko4512g3260kcal254.3g168.7g163.6g27.5g
Annoskoko puolitettuna2256g1630kcal127.2g84.4g81.8g13.8g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484